ورود ثبت

ورود به سایت

نام کاربری
رمز عبور *
مرا بیاد اور

ایجاد حساب کاربری

کادرهایی که ستاره دارد (*) باید تکمیل شوند.
نام
نام کاربری
رمز عبور *
تایید رمز عبور *
ایمیل *
تایید ایمیل *

عليرضا احمدي يزدي در گفتوگو اظهار داشت: 31ميليون مشترك در بخشهاي خانگي، صنعتي و غيره در كشور وجود دارد كه سالانه 200هزارميليون كيلووات ساعت مصرف برق دارند.


 

مديردفتر مديريت مصرف شركت توانير با بيان اينكه 25ميليون مشترك خانگي در كشوروجود دارد افزود: يك سوم مصرف انرژي الكتريكي كشور در بخش خانگي ويك سوم نيزدر بخش صنعتي رخ ميدهد و مشتركان عمومي 9درصد انرژي برق را مصرف ميكنند. احمدي يزدي خاطرنشان كرد: اين همايش در رابطه با آگاه سازي مشتركان عمومي و اداري از طريق نيروهاي بسيج ادارات است تا بتوانيم با استفاده از اين ظرفيت تا 40درصد در مصرف انرژي الكتريكي از طريق بهينه سازي مصرف در ساختمانهاي عمومي صرفه جويي كنيم. وي با بيان اينكه مشتركان ايراني 3 برابرميانگين جهاني انرژي الكتريكي مصرف ميكنند، افزود: ميزان مصرف مشتركان ايراني در ساير منابع انرژي نيزنسبت به متوسط جهاني بيشتر است كه اميدوارم با برگزاري چنين همايشهايي بتوانيم ميزان مصرف را به ميانگين جهاني برسانيم. مديردفتر مديريت مصرف شركت توانير در مورد مشكلات توليد انرژي الكتريكي در كشور، گفت: با توجه به اينكه 20درصد انرژي الكتريكي كشور از نيروگاههاي برقآبي توليد ميشود و اين موضوع كه در چند سال اخيربارندگيها كاهش يافته و ايران جزو كشورهاي خشكسال است، در سال جديد با اختلال در توليد برق مواجه هستيم. احمدي يزدي خاطرنشان كرد: اميدوارم مشتركان صنعت برق با فراگيري و اجراي راههاي بهينه سازي مصرف كه از طريق ارگانهاي مختلف از جمله شركتهاي توزيع برق اطلاع رساني ميشوند كمبود توليد را در سال جاري تاحدودي جبران كنند.

وي تصريح كرد: در تابستان سال 94 پيشبيني ميشود نياز مصرف شبكه سراسري برق بيش از 52هزارمگاوات باشد كه در صورت همكاري مشتركان خانگي تا 3هزار مگاوات در اين بخش صرفهجويي انجام ميشود. وي ابراز اميدواري كرد كه با همكاري قابل توجه مشتركان برق مشكلي براي تأمين انرژي الكتريكي در طول سال جديد و بهويژه فصل تابستان وجود نداشته باشد تا برق مطمئن و پايا توليد شدهو در اختيار مشتركان قرار بگيرد. مديردفتر مديريت مصرف شركت توانير در مورد صادرات برق گفت: با تعدادي از همسايگان شمالي همچون آذربايجان و تركيه به دليل اختلاف افق تبادل برق انجام شده و به كشورهاي عراق و پاكستان صادرات برق انجام ميشود. احمدي يزدي با بيان اينكه توجه به انرژيهاي نو در دو سال گذشته تقويت شده، افزود: با توجه ويژه به استفاده از انرژيهاي خورشيدي و بادي سالانه 100 تا 200 مگاوات سرمايه گذاري در اين بخش انجام ميشود كه در ساختمانهاي اداري پنلهاي خورشيدي در حال نصب هستند. وي از ارائه تسهيلات وزارت نيرو تا سقف 50درصد براي استفاده از پنلهاي انرژي خورشيدي خبردادو گفت: به طور متوسط يك خانه در استان كرمانشاه به توليد 2 كيلووات انرژي الكتريكي نياز دارد كه با سرمايه گذاري 10ميليوني توماني مشترك و يارانه 10ميليون توماني وزارت نيرو اين امرمحقق ميشود